Vi erbjuder

…Coachning/ledarskap inom besöksnäring

Få alla medarbetare på tårna och låt dem skaffa sig kunskap om sig själva, besöksnäringen och vad som krävs för att bli framgångsrik. Vi hjälper Er gärna att utveckla Ert företag till bättre individer och därmed ett bättre företag.

…Konferencier/speaker Vi har lång erfarenhet från konferenciers och olika speakerjobb på sportevenemang, mässor, modevisningar etc. Bla. har vi skött ÖSK Fotbolls alla speaker och konferencier jobb under ett antal år. Låt oss tala i din sak!

…Aktiviteter Vi gör och har gjort många bra marknadsaktiviteter internt i företaget och externt till kund. Här har vi många intressanta förslag. Låt oss bara mötas för en genomgång tillsammans.

…Resor I vårt dotterbolag Larsson Buss AB erbjuder vi busstransporter i Sverige och resten av Europa.

……Marknadsföring Vem? Vad? Hur? Har du koll på vilka dina kunder är och hur du når dem bäst? Söker du en ny målgrupp? Många är de aktiviteter ett företag bör utföra för att fånga kunders och potentiella kunders intresse med/för ditt företags erbjudande. Med det gäller att hitta rätt i det mediala bruset som finns idag!  Hur bygger du starka kundrelationer för att fånga kunders intresse i gengäld. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Behöver du hjälp? Ta en kontakt