JL logo

Det lilla företaget med de stora möjligheterna!

Aktuellt

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
2 år sen
JL Marknad

I helgen har JL Marknad för första gången på tre år kunnat genomföra sitt koncept Löparbusse där vi på ett säkert och miljövänligt sätt med hög servicenivå transporterar löpare med buss till olika löpartävlingar.
Denna helg har vi i samarbete med Lidingöloppe transporterat löpare till Lidingö och det klassiska Lidingöloppet 30km. Ett mycket trevlig och välarrangerat lopp, vi tackar Lidingöloppet, Sara Berg, Fredrik Montgomery, Martin Terry Cecilia Gyldén med flera och alla resenärer för förtroendet och ser fram mot ett vidare samarbete inför kommande år.
... Läs merLäs mindre

I helgen har JL Marknad för första gången på tre år kunnat genomföra sitt koncept Löparbussen där vi på ett säkert och miljövänligt sätt med hög servicenivå transporterar löpare med buss till olika löpartävlingar.
Denna helg har vi i samarbete med Lidingöloppet transporterat löpare till Lidingö och det klassiska Lidingöloppet 30km. Ett mycket trevlig och välarrangerat lopp, vi tackar Lidingöloppet, Sara Berg, Fredrik Montgomery, Martin Terry Cecilia Gyldén med flera och alla resenärer för förtroendet och ser fram mot ett vidare samarbete inför kommande år.
2 år sen
JL Marknad

Har du inte bokat årets höstresa med JL Marknad från Garphyttan och Vintrosa till Gekås Ullare den 12-nov är det dags.
Du bokar din resa på info@jlmarknad.se
Varmt välkomna!
... Läs merLäs mindre

Har du inte bokat årets höstresa med JL Marknad från Garphyttan och Vintrosa till Gekås Ullared den 12-nov är det dags.
Du bokar din resa på info@jlmarknad.se
Varmt välkomna!

Vi på JL Marknad

Johan Larson

Johan Larson

VD

  "Ingeting är omöjligt! Bara olika svårt!"

  Att se hindret och våga ta sig förbi, hitta vägar och lösningar som är acceptabla och möjliga. Att ta sig för av livets utmaningar , dra nytta och lärdom. Det handlar om att våga! Att se och lyssna!

  Det här gäller i alla sammanhang där Du möter människor. Kunder, personal, vänner eller familj.

  I Johan finns en otrolig drivkraft med spetskompetens inom coachning och ledarskap, försäljning och service. Förmåga att ha mycket igång och är målfokuserad, vill se resultat. Är examinerad internationell skidlärare som gillar att lära ut och se människor växa i sina nya ”roller” via kunskap.

  KONTAKT

  Välkommen att höra av dig till oss!

  Kontaktuppgifter

  +46 19 202360
  info@jlmarknad.se
  Härdvägen 6
  SE-719 40 Garphyttan